De jeugdvrienden van Streetlab vertellen hun meest gênante fragment en hun meest mooie fragment.

Stijn van Vlietstijn van vliet

Meest gênante moment:

Ik moest in een drogisterij vrouwen versieren met aambeien. Onmogelijk dus! Ik moest vrouwen aanspreken en het ze heel duidelijk maken dat ik aambeien had. Ik moest zeggen dat ze bloedde en opgezwollen waren en dat er veel pus uitkwam. Het moeilijke stuk komt daarna pas, ik moest de vrouwen wie ik dit heerlijke aambeienverhaal had verteld daarna vragen of ze mee een drankje gingen doen, niet dus! Volgens mij is dit fragment ook niet eens in de uitzending gekomen. >>> Bekijk hier het fragment

Leukste moment:

Dat is niet moeilijk, toen ik mee mocht voetballen met mijn club, FC Utrecht. Ik mocht een penalty nemen, even meelopen en een balletje overtrappen. Dit was een droom die uitkwam, ook al was het maar voor even.>>> Bekijk hier het fragment

Jasper Demollinjasper demollin

Meest gênante moment:

Het fragment waarin ik 30 seconden tegenover een meisje moest zitten en stil moest zijn, als zij een antwoord verwachte, als in ‘ongemakkelijke stilte’. Al is het maar 30 seconden het voelt al snel een hele lange tijd en het blijft ongemakkelijk. Probeer jij het maar eens, het voelt niet lekker. >>> Het fragment staat niet online, maar check dit eens, ook leuk

Leukste moment:

Dat de zanger van de Kooks een foto van hem en mij op zijn Twitter tijdlijn had gepost nadat hij mijn verhaal hoorde. Zelf ben ik fan van de band en om dan in de kleedkamer met ze te staan is geweldig. >>> Bekijk hier het fragment

Tim Senderstim senders

Meest gênante moment:

Bij de McDonald’s werken, ik wilde het echt niet doen maar de jongens bleven mij pushen. Uiteindelijk heb ik er toch 3 uur gewerkt en was het wegkomen daar lastiger dan het beginnen met het werk. >>> Bekijk hier het fragment

Leukste moment:

Overnachten in de woongigant, een winkel met spullen voor in je huis. We liepen al heel de dag rond daar en liepen een beetje te kloten. We dachten elk moment weggestuurd te kunnen worden, en ja dat is vrij zuur als je al zo ver bent met je challenge. Uiteindelijk heb ik ‘m toch van mijn lijstje mogen afstrepen. >>> bekijk hier hier fragment

Daan Boom

Meest gênante moment:

daan booom

Het huilen om een telefoonnummer. Ik moest telefoonnummers vragen aan verschillende meisjes, af en toe kreeg ik ‘m, maar als ik het nummer niet kreeg dan moest ik in volle overtuiging gaan huilen om het nummer alsnog te krijgen. Werkt dat? Nee natuurlijk niet! >>> Bekijk hier het fragment

Leukste moment:

Toen we met gele hesjes langs een superlange rij liepen in de Efteling. Ik voelde me toen echt een soort Mozes die het water aan de kant kan duwen. We konden binnen 5 minuten, in plaats van een uur in de achtbaan stappen. Achteraf bleven we wat te lang hangen bij de photobooth waardoor we uiteindelijk gesnapt werden. Toch een snel ritje in de achtbaan gehad! >>> Bekijk hier het fragment

Privacy Policy