Laten we eerlijk zijn, street art hoort thuis op straat. Toch kan het ook heel goed werken bij de inrichting van je huis. Hoewel het ook gedaan wordt, is street art stelen natuurlijk niet de juiste oplossing. Toch is het wel degelijk mogelijk om op een creatieve manier street art in huis te halen.

Een hiervan is het maken van een muurschildering. Een mooie opvallende muurschildering kan het middelpunt van je interieur zijn. Mocht je zelf niet zo’n tekenwonder zijn, dan zijn er ook zat winkels en websites te vinden die stickers met mooie prints verkopen. Hiermee creëer je eenvoudig een soortgelijke look. Een andere optie is het af laten drukken van een street art foto op canvas. Deze techniek is de laatste tijd erg populair aan het worden. De afbeelding krijgt op deze manier een schilderachtig gevoel, wat erg mooi aan de muur staat.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens het volgende artikel, deze laat enkele ruimtes zien waarbij street art een belangrijke rol speelt in het interieur.

Privacy Policy