Streetlab genomineerd dankzij trouwe fans

Samen met Streetlab zijn er nog twee andere programma’s genomineerd voor de Televizier-Ring. Streetlab is van de KRO-NCRV en bestaat nog maar kort, dat maakt het extra opvallend dat ze genomineerd zijn. Ze staan namelijk tegenover twee televisiesenioren die al heel wat nominaties hebben gewonnen. De twee programma’s van RTL, SYNdroom en Expeditie Robinson kregen naast het amuserend wetenschappelijk programma in ieder geval genoeg stemmen om mee te mogen doen. SYNdroom is ook nog maar een broekie als het gaat om een nominatie voor de Televizier-Ring, zij werden namelijk vorig jaar voor het eerst genomineerd. SYNdroom, gepresenteerd door Johnny de Mol, gaat over kinderen met down die hun droom mogen laten uitkomen dankzij Johnny. Expeditie Robinson is al wel echt een veteraan als het gaat om Televizier-Ring nominaties. De eerste nominatie die ze kregen stamt alweer uit 2004. Expeditie Robinison gaat over een groep bn’ers die op een onbewoond eiland allemaal testen moeten doen om in het spel te blijven.

televizier nominaties

Vol ongeloof

Dankzij het stemsysteem wat de Televizier-Ring gebruikt, gaf fans van programma’s de mogelijkheid hun stem uit te brengen. Stijn, Jasper, Daan en Tim zijn de vier presentatoren van Streetlab en hebben met filmpjes hun fans gevraagd om ook hun stem uit te brengen. Vol ongeloof van velen zit Streetlab dan toch in de nominatie. Een aantal critici waren dan ook niet te spreken over de nominatie. Frank Huiskamp, redacteur van het NRC, schreef over Streetlab: “Het zorgt voor ongemak door plaatsvervangende schaamte”.

Jan Slagter, oude baas van omroep MAX, was helemaal niet tevreden met deze uitslag en tweette dan ook:tweet

Streetlab heeft ook een filmpje gemaakt wat hun concurrenten, op een ironische manier voor de gek houdt.

De genomineerden voor de zilveren Televizier-Ster ook bekend

De uitreiking van de Zilveren Televizier-Ster is de uitreiking van de beste televisieman en televisievrouw. Bij de mannen zijn Humberto Tan, Jeroen van Koningsbrugge en Johnny de Mol genomineerd. Bij de vrouwen gaat het tussen Chantal Janzen, Floortje Dessing en Geraldine Kemper.

Privacy Policy